Po smegenų auglio pašalinimo atsigavęs Kuricas pasirengęs žaisti

2016-04-05 13:27
Nuotr.:

Po smegenų auglio pašalinimo į Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ komandos rikiuotę sugrįžęs Kyle'as Kuricas dabar yra pasirengęs padėti klubui ir rungtynėse.

Ekipos vyriausiasis treneris Aito Garcia Renesesas įtraukė kelias operacijas iškentusį 26-erių metų 193 cm ūgio gynėją į komandos sudėtį lemiamam mačui Europos taurės turnyro pusfinalyje su Stambulo „Galatasaray“, kuris trečiadienį bus žaidžiamas Las Palme.

Po pirmojo susitikimo Turkijoje „Herbalife Gran Canaria“ turi 14 taškų deficitą. Į finalą žengs komanda, laimėjusi pagal bendrą abejų pusfinalio rungtynių rezultatą.

Kurico smegenyse auglys aptiktas buvo lapričio pradžioje, o po kelių operacijų į aikštę tikėjosi sugrįžti sausio mėnesį. Visgi jo reabilitacija užtruko ir Kuricas su komanda sportuoti pradėjo tik pradžioje kovo pradžioje.

Europos taurės turnyre Kuricas spėjo sužaisti trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rungtyniaudavo po 24 minutes, pelnydavo po 14,7 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.