Be lyderių likusi „Raptors“ pamokė per anksti apsidžiaugusią „Pacers“

2016-04-09 07:26
Nuotr.: AP – Scanpix

Ramiai gyvenanti ir vietą NBA atkrintamosiose seniai užsitikrinusi Jono Valančiūno atstovaujama Toronto „Raptors“ (53-26) ekipa kiša pagalius į ratus kitoms komandoms.

Šį kartą Kanados klubas namuose 111:98 (20:15, 30:31, 32:20, 29:32) nugalėjo Indianos „Pacers“ (42-37) krepšininkus, kurie turėjo galimybę užsitikrinti savo išlikimą po reguliariojo sezono.

Rungtynių žaidėjas
Cory  Joseph
PTS 18 | REB 1 | AS 9 | ST 1
Startiniame „Raptors“ penkete susitikimą tradiciškai pradėjęs Valančiūnas aikštelėje praleido 21 minutę, per kurią pelnė 10 taškų (5/7 dvit.), atkovojo 4 kamuolius, blokavo metimą, tačiau pats suklydo 4 kartus ir surinko 3 pražangas.

„Pacers“ klubo situacijos šiose rungtynėse negelbėjo net ir tai, kad Dwane'as Casey nusprendė suteikti poilsio ir į aikštelę neišleisti savo komandos lyderių – DeMaro DeRozano, Luiso Scola bei Kyle'o Lowry.

Tiesa, prieš pat reguliariojo sezono finišą „Pacers“ yra nepalyginamai geresnėje situacijoje nei pagrindiniai jų konkurentai „Bulls“ krepšininkai. Per likusias trejas rungtynes Indianos klubas privalo arba iškovoti bent vieną pergalę, arba sulaukti Čikagos ekipos nesėkmės.

„Šiandien mes dalinomės kalmuoliu, buvome susikoncentravę ties darbu gynyboje ir tai tik įrodo, kad tokiems vyrukams, kaip Luisas, DeMaras ar Kyle'as ilsintis, mes galime laimėti rungtynes prieš tokią gerą komandą kaip „Pacers“, – kalbėjo rezultatyviausias sezono rungtynes sužaidęs Normanas Powellas.

Šiose rungtynėse 27 taškus surinkęs Powellas per du mėnesius savo rezultatyvumo rekordą gerina jau antrą kartą. Kovą tai jis padarė į Oklahomos „Thunder“ krepšį įmetęs 18 taškų.

„Raptors“: Normanas Powellas 27, Delonas Wrightas 19, Cory Josephas 18 (9 rez. perd.), Terrence'as Rossas 14, Jonas Valančiūnas 10.

„Pacers“: Monta Ellisas 17, Solomomas Hillas 16, Paulas George 14, C.J. Milesas 13, Lavoy Allenas12.

Rungtynių apžvalga:

Valančiūno metimas:



Komentarai:

asd
Centras 4 kamuolius nusiima gal ir po hui :D
2016-04-09
-3
Atsakyti
AnonimasPacers greiciausiai ir bus ta komanda, kuri teks Raptorsams pirmam etape. jei Ellisas prisimintu Mavs laikus, tai kartu su PG galetu pridaryt bedu, bet kazin, ar taip bus, o vienas PG neistrauks. dar neaisku, kas bus 3-6, bet jei kokie Hawks-Hornets, tai realu netgi iki rytu finalo nueit.


Pervertinat Raptors ir nuvertinat kitus. Paspaudus Derozan ir Lowry kris vel pirmam rounde. O jau ne karta patys buvo yrode, kad jei ir nekrenta kamuolio neatmes, o ir toliau pkytas metis. Ant tokios komandos kaip Hawks kurios zaidimas mazdaug sustyguotas ir ginasi padoriai, Raptors gali skaudziai paslyst, o ir treneris zino daugiau nei viena taktika nei remtis gynejais ir Byombo medinem rankom.
2016-04-09
Atsakyti
Anonimas
Pacers greiciausiai ir bus ta komanda, kuri teks Raptorsams pirmam etape. jei Ellisas prisimintu Mavs laikus, tai kartu su PG galetu pridaryt bedu, bet kazin, ar taip bus, o vienas PG neistrauks. dar neaisku, kas bus 3-6, bet jei kokie Hawks-Hornets, tai realu netgi iki rytu finalo nueit.
2016-04-09
+4
Atsakyti
linas
Powelas vo cia tai savanaudis derozanas su lovriu nors kartais dalinas kamuoli tas tai isviso pats varosi pats meta
2016-04-09
+3
Atsakyti
djgaffer
Per anksti apie pergalę pagalvojo Pacers,sužinoję,kad nežais Raptors zviozdos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-09
-5
Atsakyti
Kas
Kas tas powellas? Ka valanciunas veikia,kai uz ji daugiau pts poeellai, josepai ir visi kiti renka???
2016-04-09
Atsakyti
Be savanaudziu zaidzia neprasciau. Susmastyt reiketu juodziu myėetojui.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-09
Atsakyti
Anonimas
Nerealu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-09
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.