Lekavičius: „Vilniečiai nėra gerai besiginanti komanda, todėl reikėjo veržtis“

2016-04-17 20:44

16 taškų pelnęs ir „Lietuvos rytą“ šalies titanų akistatoje į neviltį varęs Lukas Lekavičius po pergalės tikino, jog „Žalgirio“ pergalę nulėmė pyktis po dviejų nesėkmingų grandų akistatų iš eilės.

„Prieš tai jiems pralaimėjome dvejas iš eilės rungtynes. Šį kartą buvome gerai nusiteikę ir tai buvo svarbios rungtynės psichologiškai. Įvykdėme visus trenerio nurodymus ir iškovojome pergalę. Dar ir sirgaliai labai padėjo“, – „Žalgiris TV“ sakė Lekavičius.

Agresyviai rungtyniavęs Lekavičius pusę (8) savo taškų iš žaidimo rinko prasiveržimais įveikęs „Lietuvos ryto“ gynėjų užkardas. Kaip teigė Lekavičius, toks buvo vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus nurodymas.

„Treneris akcentavo veržtis. Jie nėra gerai besiginanti komanda. Gynyboje vilniečiai turi skylių, todėl reikėjo veržtis“, – pasakojo gynėjas.

Sostinės ekipai šiose rungtynėse negalėjo padėti gynybinis ramstis Adamas Lapeta. Negana to, vilniečių kapitonas Antanas Kavaliauskas aikštelėje praleido vos 8 minutes. „Žalgirio“ įžaidėjas patvirtino, kad kauniečiai mėgino išnaudoti varžovų spragas po krepšiu.

„Kiek girdėjau, Antanas yra po traumos, gal dėl to mažiau ir žaidė. Mes stengėmės daugiau žaisti per aukštaūgius“, – baigė Lekavičius.

Rungtynių reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=Khqoczts_4Y


Komentarai:

Anonimas
Teisingai lukai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-17
+5
Atsakyti
Net ir Lekavicius bbiais apsere vainausku nevykelius.
2016-04-17
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.