Tragiškai krepšį atakavęs Durantas pakartojo Jordano antirekordą

2016-04-19 09:14
Nuotr.: AFP – Scanpix

Oklahomos „Thunder“ antrosiose pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo serijos rungtynėse su Dalaso „Mavericks“ patyrė pralaimėjimą bei prarado namų pranašumą.

Labai nesėkmingai šis susitikimas susiklostė „Thunder“ lyderiui Kevinui Durantui, kuris nors ir pelnė 21 tašką, „iš žaidimo“ pataikė viso labo 7 metimus iš 33. Iš toli puolėjas pataikė tik 2 kartus iš 11.

Tokio pasirodymo dėka 27 metų krepšininkas tapo NBA atkrintamųjų varžybų antirekordo autoriumi – atletas pakartojo 1997 metais 26 metimus taip pat prametusio Michaelo Jordano pasiekimą.

Iki šiol tiek daug metimų per rungtynes Durantas savo karjeroje prametęs dar nebuvo. Po rungtynių amerikietis buvo nusivylęs, tačiau nusiteikęs optimistiškai.

„Treneris kūrė gerus derinius, komandos draugai statė geras užtvaras, Russellas Westbrookas atliko puikius perdavimus, o man tiesiog nepavyko pataikyti. Tai buvo prasta naktis atakuojant krepšį.

Gaila, jog taip atsitiko atkrintamosiose varžybose, tačiau reikia su tuo susitaikyti ir judėti į priekį. Negaliu panikuoti, turiu atsigriebti ir savo metimus sumesti kitame mače“, – kalbėjo Durantas.

„Thunder“ ir „Mavericks“ serijoje – lygybė. Namuose trečiąjį mačą žaisiantis Dalaso klubas išlygino serijos rezultatą 1-1.



Komentarai:

Mavs neturi šansų praeiti šią seriją, jei KD+RW kartu sudėjus tepataikė 15/55 metimų, KD 7 klaidas padarė, o galiausiai laimėjo tik dėl to, kad vienas Thunders žaidėjas gale rungtynių abi baudas prametė, o Adamsas į krepšį įmetė 0,3s pavėlavęs išleisti kamuolį iš rankų.
2016-04-19
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.