Parsonsas nori prisivilioti Howardą į Dalasą

2016-04-27 14:27
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ komandoje rungtyniaujantis Chandleris Parsonsas nori vėl kartu rungtyniauti su savo bičiuliu Dwightu Howardu.

27-erių metų krepšininkas yra įsitikinęs, jog nuo 2013 metų Hjustone rungtyniaujantis vidurio puolėjas šią vasarą atsisveikins su „Rockets“ ekipa bei „Mavericks“ klubą įvardijo kaip vieną galimų Howardo stotelių.

„Galvoju, kad jis vis dar gali dominuoti ir būti puikiu lygos žaidėju. Manau, jog jis paliks Hjustoną, taigi kodėl jis negalėtų persikelti į Dalasą?“ – klausė Parsonsas.

Tris sezonus Hjustone žaidęs Parsonsas suvaidino svarbų vaidmenį, kuomet 2013 metais „Rockets“ pavyko Howardą prisivilioti į savo ekipą. Tada „Mavericks“ taip pat buvo viena iš centro paslaugomis besidominčių komandų.

Svarų indėlį Parsonsas įdėjo ir praėjusį tarpsezonį, kai „Mavericks“ buvo pasiekusi žodinį susitarimą su DeAndre Jordanu, kuris vėliau jį sulaužė ir panoro karjerą pratęsti Los Andželo „Clippers“ gretose.

Parsonsas tą patį norėtų padaryti šią vasarą ir padėti „Mavericks“ pasikviesti Howardą į savo gretas. Visgi kol kas pats Parsonsas nėra tikras, ar liks Dalase. 

Jis vasarą ketina pasinaudoti sąlyga nutraukti sutartį su „Mavericks“ bei siekti naujo pelningo kontrakto. 

„Dalasas – mano namai. Atvykau čia tapti puikiu žaidėju ir pasiekti daug pergalių. Jaučiuosi, kad savo čia dar nepasiekiau. Norėčiau pratęsti tai ir užaugti tokiu krepšininku, kokiu save mačiau prieš pasirašant sutartį su „Mavericks“ komanda“, – kalbėjo Parsonsas.

Howardas dar turi sutartį su „Rockets“ kitiems metams, tačiau, pasak šaltinių, jis pasinaudos galimybe tapti laisvuoju agentu ir sieks ilgalaikio kontrakto. 

Visgi kol kas nėra aišku, ar „Mavericks“ vėl bandys prisivilioti Howardą. Šaltinių teigimu, Dalaso komanda neketina siūlyti aukštaūgiui maksimalaus kontrakto, pagal kurį 30-mečio puolėjo metinė alga prasidėtų nuo daugiau nei 30 mln. JAV dolerių.

Kitas klausimas yra, ar Howardas vis dar yra vertas tokio atlyginimo, kadangi pastarieji du sezonai Hjustone jam nebuvo itin sėkmingi. 



Komentarai:

Juokas juokais, bet kažkuri ekipa visvien susigundys ir surizikuos pasikviesdama šitą berniuką.
2016-04-27
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.