Susipliekę Varejao ir Hendersonas buvo išvaryti iš aikštės

2016-05-02 10:24
Nuotr.: AFP – Scanpix

Pirmosios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynės tarp „Golden State Warriors“ ir Portlando „Trail Blazers“ komandų dviems krepšininkams baigėsi anksčiau laiko.

Trečiojo kėlinio pabaigoje susipliekė NBA čempionės gretose rungtyniaujantis Andersonas Varejao ir „Trail Blazers“ gynėjas Geraldas Hendersonas, kurie aikštę turėjo palikti dėl gautų dviejų techninių pražangų.

Viskas prasidėjo likus žaisti pusketvirtos minutės, kada Hendersonas baudos aikštelėje pastūmė Varejao, o šis griūdamas pargriovė Portlando ekipos žaidėją.

Abu krepšininkai staigiai pašoko nuo parketo ir susidaužė krūtinėmis. Laimei, greitai įsikišo šalia buvęs teisėjas ir komandos draugai bei incidentas buvo nuramintas.

Tačiau tik tam kartui, nes viskas tuo nesibaigė.

Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Iki kėlinio pabaigos likus 15 sekundžių, Varejao buvo pakeistas ir brazilas atsisėdo ant suolelio.

Visiškai šalia čia atsidūrė ir Hendersonas, kuris kartu su komanda organizavo ataką.

Visgi „Trail Blazers“ krepšininkas ir „Warriors“ vidurio puolėjas nepraleido dar kartą apsižodžiuoti, o tai pastebėjęs arbitras iš karto abiems žaidėjams skyrė po antrąją techininę pražangą bei jiedu buvo priversti palikti aikštę.

Septynias minutes aikštėje praleidęs Varejao pelnė 4 taškus ir atkovojo 2 kamuolius, tuo metu Hendersonas per 17 minučių surinko 5 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

„Warriors“ pirmąjį serijos mūšį laimėjo 118:106.

Abu incidentai:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.