Dunstonas apsivilks Armėnijos rinktinės marškinėlius

2016-05-15 17:23
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Stambulo „Anadolu Efes“ aukštaūgis iš Jungtinių Amerikos valstijų Bryantas Dunstonas turėtų apsivillkti Armėnijos rinktinės marškinėlius.

Pranešama, kad 29-erių metų 203 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas gaus Armėnijos pilietybę ir prisijungs prie nacionalinės krepšinio rinktinės. Jis jau yra pakviestas į treniruočių stovyklą.

Pagal FIBA taisykles kiekviena rinktinė gali turėti tik vieną natūralizuotą krepšininką. Armėnija šiais metais dalyvaus Moldovoje vyksiančiame Mažųjų šalių čempionate.

Praėjusiais metais Dunstonas siekė Slovėnijos pilietybės, tačiau jos taip ir negavo. Vėliau buvo pranešama, kad jis tikisi gauti Makedonijos pasą, tačiau ir tai neįvyko.

Šį sezoną amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per 21 minutę pelnydavo po 7,9 taško, atkovodavo po 5 kamuolius ir blokuodavo po 1,1 metimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.