Prieš ketvirtąsias „Raptors“ rungtynes – viltis išvysti Joną Valančiūną

2016-05-23 07:45

Jonas Valančiūnas turi mažą šansą jau artimiausioje dvikovoje žengti ant parketo. Toronto „Raptors“ lietuvio statusą prieš rungtynes pakeitė į „abejojama“.

Iki šiol „Raptors“ prieš kiekvienas rungtynes skelbė, kad Valančiūnas tikrai nepasirodys aikštėje. Visgi prieš ketvirtąjį Rytų konferencijos finalo serijos mačą klubas suteikė viltį savo sirgaliams.

Šis statusas reiškia, kad krepšininko galimybės žaisti yra mažos, tačiau neatmetama galimybė, kad jis galės rungtyniauti.

Lietuvis dėl čiurnos traumos praleido jau 7 „Raptors“ mačus paeiliui. Paskutinį kartą jis rungtyniavo prieš dvi savaites.

Valančiūnas jau gali vaikščioti be šlubavimo. Jis apšilinėja ir krepšinio aikštėje bei atlieka metimus iš įvairių distansijų. 

Konferencijos pusfinalio serijos su Majamio „Heat“ trečiajame mače susižeidęs Toronto „Raptors“ vidurio puolėjas prieš penkias dienas teigė, kad jo čiurna yra pasveikusi tik 50 proc.

24 metų 211 cm ūgio krepšininkas šį sezoną per susitikimą vidutiniškai renka po 13,1 taško, atkovoja po 9,6 kamuolio, blokuoja po 1,3 metimo bei renka po 15,4 naudingumo balo.

„Raptors“ serijoje iki keturių pergalių atsilieka 1-2.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.