Lue: „Kamuolys dažniau turėjo būti LeBrono rankose“

2016-05-23 09:39
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue mano, kad jis trečiose Rytų konferencijos finalo rungtynėse savo komandos žvaigždei LeBronui Jamesui turėjo suteikti daugiau progų pasireikšti. 

„Cavaliers“ susitikime pelnė vos 84 taškus ir užfiksavo vieną prasčiausių šio sezono rezultatų. Prieš tai Klivlando komanda atkrintamosiose varžybose vidutiniškai rinko po 109 taškus.

Rungtynėse itin prastai sekėsi Jameso pagalbininkams Kyrie Irvingui ir Kevinui Love‘ui, kurie kartu pataikė vos 4 metimus iš 28.

Tuo metu Jamesas krepšį atakavo 17 kartų ir pelnė 24 taškus.

„Manau, kad LeBronui turėjau suteikti daugiau galimybių pelnyti taškus. Maniau, kad Irvingas ir Love‘as galop pradės pataikyti. Turėjau leisti Jamesui dažniau savo rankose turėti kamuolį ir kurti žaidimą“, – sakė strategas.

Jamesas atkrintamosiose varžybose žaidžia nerezultatyviausią krepšinį karjeroje – jis pelno po 23,5 taško.

Klivlando komanda serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2-1.

Jameso žaidimo epizodai:



Komentarai:

As irgi buvau nusivyles, kad musu Dievaitis vos 17 kartu mete i krepsi ir pataike virs 50% metimu, o Irvingui nesiseke, bet mete net 19 kartu (tik 3 kartus pataike). Kyla itarimas kad gal cia specialiai taip dare, kad sia serija uzbaigtu prie savu ziurovu. Jei musu James mestu po 40 kartu, pelnytu po 85-90 tasku ir Raptors butu triuskinami ant 40-45 taskais.
2016-05-23
-4
Atsakyti
dievinu LeBrona
gerai čia Lue pasake,kad reikia duoti kamuoli Karaliui,o jis jau viska padarys kaip reikia,ne veltui jis pats geriausias.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-23
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.