Terry nemano, kad jo sugrįžimas į Dalasą įmanomas

2016-06-05 09:30
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Aštuonerius metus Dalaso „Mavericks“ ekipos gretose praleidęs Jasonas Terry nesitiki grįžti į šią ekipą. Laisvuoju agentu esantis 38-erių metų gynėjas mano, kad jo amžius prasilenkia su „Mavericks“ planais atjauninti sudėtį.

„Tai būtų geras pasirinkimas man ir numeris vienas mano šeimai. Tačiau aš suprantu, kad „Mavs“ nori atjauninti savo sudėtį, o man yra 38-eri, taigi aš neatitinku šio reikalavimo“, – pripažino Terry.

Su „Mavericks“ klubu 2011 metais Terry tapo NBA čempionu.

Pastaruosius du sezonus veteranas praleido Hjustono „Rockets“ gretose. Prie komandos vairo stojus Mike'ui D'Antoni, Terry neslepia noro likti Hjustono klube.

„Norėčiau būti šio naujo „Rockets“ proceso dalimi, o ypač su naujuoju treneriu D'Antoni. Jis turi puikią sistemą“, – kalbėjo krepšininkas.

Praėjusį sezoną Terry rungtyniavo po 17,5 minutės, per kurias rinko po 5,9 taško, atkovojo po 1,2 kamuolio ir aliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.