NBA dvejiems metams diskvalifikavo Mayo

2016-07-01 20:22
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, jog lygos taisykles grubiai pažeidęs O.J. Mayo sulaukė griežtos bausmės.

Pranešama, jog 28 metų 193 cm ūgio krepšininkas vartojo narkotikus, todėl jam skirta diskvalifikacija, truksianti mažiausiai dvejus metus.

Po dviejų metų atletas galės pateikti prašymą šią diskvalifikaciją nutraukti. 

Milvokio „Bucks“ gynėjas nerungtyniavo nuo šių metų kovo mėnesio. Jo komanda tuomet skelbė, jog krepšininkas namuose nukrito nuo laiptų ir susilaužė koją.

Vis tik tokia informacija buvo abejojama. Manoma, jog būtent tuo metu NBA pradėjo tyrimą dėl galimo Mayo nusižengimo lygos taisyklėms.

Praėjęs sezonas amerikiečiui buvo prasčiausias karjeroje. Per rungtynes jis vidutiniškai įmesdavo po 7,8 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio bei atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

2008 metais karjerą pradėjęs Mayo praeityje yra atstovavęs Memfio „Grizzlies“ bei Dalaso „Mavericks“ ekipoms.



Komentarai:

O buvo Mavs lyderis viena sezona kai nebuvo kam lost. Bet cia itin zostkai nubaude. Siaip ar taip rezultatai jo tikrai dvigubai mazedavo po sezono, matyt ne siaip del konkurencijos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
+1
Atsakyti
Turėti talentą yra viena, o jį valdyti kita. Jeigu su galva galvojęs ir išlaikęs gerą formą dabar būtų kokį 95 mln kontraktą pasirašęs ir pasibaigus karjerai būtų uostęs kokainą iki gyvenimo pabaigos...Gaila Mayo
2016-07-01
-19
Atsakyti
zzz
kokainas daug karjeru sunaikino
2016-07-01
-5
Atsakyti
A2B
i ZALGIRI ji !!!
2016-07-01
+2
Atsakyti
Metalinis Varputis - Saitama
Šis vyrukas išvis nusivažiavo... pamenu pirmąjame sezone buvo vienas iš lyderių savo komandos + perspektyvus. Bet vėliau jo statsai mažėjo aritmetine regresija. Šeip krepšininko negaila, nes pats pasirinko tokį kelią
2016-07-01
+3
Atsakyti
Anonimas
Manuezas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-01
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.