Conley tapo brangiausiai apmokamu krepšininku NBA istorijoje

2016-07-02 08:01
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Sugebėjusi prisivilioti Chandlerį Parsonsą, Memfio „Grizzlies“ komanda tuo neapsiribojo bei pasiekė ir pagrindinį savo tarpsezonio tikslą.

Memfyje ir toliau rungtyniaus Mike‘as Conley, kuris artimiausiu metu padės parašą po įspūdingo dydžio kontraktu.

Pranešama, jog įžaidėjas sutarė dėl penkerių metų 153 milijonų JAV dolerių vertės sutarties. Tai yra pats didžiausias kontraktas per visą NBA lygos istoriją.

28 metų 185 cm ūgio įžaidėjas Memfyje rungtyniauja visą savo karjerą. 2008 metų NBA naujokų biržoje „Grizzlies“ jį pasirinko ketvirtuoju šaukimu.

Praėjusį sezoną „Grizzlies“ atakų organizatorius per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 15,3 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio bei atlikdavo po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, geriausiai apmokamo žaidėjo titulu Conley ko gero ilgai nesidžiaugs. Spėjama, jog Klivlando „Cavaliers“ žvaigždė LeBronas Jamesas šią vasarą sudarys 200 mln. dolerių vertės sutartį.



Komentarai:

Aha
Valanciuns tai nagus grauzias. :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
+5
Atsakyti
Debilai
Ka jus cia svaigstat su tom algom,taigi konkurencija yra nezmoniska,kiekviena komanda nori tureti gerus zaidejus,todel ir siulo didesnius pinigus nei oponentai.Jei jus galetumet moket 50 milu,bet zinotumet,kad tas zaidejas surinks pilnas arenas,parduos atributikos bbz kiek ir uzdirbs jums 10 kartu daugiau nei kontraktas,tai ir jus leistumet kiek galetumet milu...nebutu lietuviai,tik,kad igelt,pasiskust ir paverkt,apgailetini esat blet,kaimieciai,eikit i norge jei nieko nesuprantat ir piskites su krabais ar dar kuom ten,jei nieko neraukiat apie francize ir kaip viskas nba vyksta, tai patilekit,negaliu skaityt tokiu pezalu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
-1
Atsakyti
To gia souGerai kad pakėlė. Pažiūrėk kiek futbolo žaidėjai gauna o karjera tokios pat trukmės...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


bet futbolo zaidejai ir "aria", per 90 min. varzybas po 11-12 km subegioja, cia ne po 30-40 min salej palakstyt, traumu tikimybe zymiai didesne, traumos rimtesnes, ner ka lygint.

esme ta, kad jei kazkokie moliai jiem tiek limu sunesa, tai ko neduot dalies zaidejam? bet siaip tokiem Conley po 30 mln/1 m yra absurdas. pries pora metu jis puse tiek nebutu vertas, nors zaide taip pat. toks staigus vertes padidejimas yra sunkiai suvokiamas.
2016-07-02
-5
Atsakyti
Ryuzakihttp://www.teenink.com/opinion/all/artic... stai dar. Patiko istrauka


sumenkinti krepsini iki tokio lygmens, kad tai tera pabegiojimas pirmyn atgal yra lengva, kai pats zmogus nera paemes kamuolio i rankas ir pazaides megeju lygmenyje. Realiai dalies NBA zaideju darbas nesibaigiai nei po rungtyniu, nei vasaromis, nes kitaip jie nepatemtu tokio lygio, nereikia svajoti, kad gimsta su igudziais, viskas tai yra isdirbama ir dirbama istisai, to paties Kobe treniruotes trukdavo ilgiau nei musu darbo diena..

Kobe situacija irgi isikas oponentai, bet aplamai jis yra krepsinio ambasadorius visame pasaulyje, Lakers dirbo, ispaude iki negalejimo jo paskutini sezona, tai buvo kazkas naujo, kiek komiska, bet JAV tiesiog mokama sukurti produkta, kuri pirks.

Jei NBA pervertinta parodys laikas, siai dienai jie turi milijardini kontrakta. NHL matyt neturi tokio kontrakto, todel ir nera tokiu algu. Aplamai krepsinis yra zavesnis sportas, JAV ir is gatves, skurdo ateina zmones, kai ledo ritulio ekipuotei jie neturetu pinigu ir salygu treniruotis
2016-07-02
-9
Atsakyti
http://www.teenink.com/opinion/all/artic... stai dar. Patiko istrauka

What do professional athletes actually do for their “job”? They run around playing children’s games, shooting balls into baskets, hitting a ball back and forth, running down the field. The only reason they are there is to entertain people. Athletes aren’t even being acquired because of their skill level any more; it’s all about popularity and how much money that person can bring to that team by attracting more fans, meaning more money. Sure, most professional athletes work hard for a few months out of the year, but what are they doing when they aren’t working? Most likely they are out partying and getting into trouble, because they feel they can just pay off whoever they get in trouble with, using their insanely high salaries.
2016-07-02
Atsakyti
http://bleacherreport.com/articles/10891...

Stai straipsnis uz ir pries. Taip, sportininkai pjauna sveikata del musu, bet jeigu rytoj pasaulis pasikeistu ir sportininkams butu uzdrausta moket daugiau nei 10mln/yr niekas is ju nebaigtu karjieros ir neeitu dirbt matematikos mokytoju... Tas pats ir apie daininkus, Byberis virina 28mln/yr vien todel, kad nepilnametes myza verdanciu i ji ziuredamos.
2016-07-02
+2
Atsakyti
zirnisNBA yra tvari sistema, ka uzdirba, ta ir dalinasi zaidejai/klubai, o tai yra visiska burbulo priesingybe. Apeliuoti, kad jie nekuria produkto, tai yra kvailyste zinant, kad milijardai mokami uz TV teises, kai arenos renka po keliolika tukstanciu ziurovu. Juk niekas per prievarta nevercia pirkti bilietu, televizijos ir yra ivertinusios situacija, isleistus pinigus pasiema is perkanciuju reklamos laika. Netapatink nesaziningu vergvaldziu gamintoju su NBA, cia jau atskira sneka.NBA zaidejas ir futbolininkas is Europos, tai yra visiski skirtingi dalykai, Europoje jokiame profesonalu sporte nera tvarumo,nes gyvenama i skola, atsiranda kazkokie interesai is salies arba salies lygoje yra 1-2 klubai, kurie turi visas lygos pajamas (Bundeslyga, Primera). Pvz Premiership TV pajamos, auditorija dar didesnes uz NBA, bet jie visumoje varo i didziuli minusa, net neuztenka milijardu.. Krepsinis Europoje tuo labiau, amoralus, pas mus ji finansuoja politiniai interesai, turciai, miestai,kai del keliolikos turciu kencia miesto interesas, bet cia norma skaitosi islaikyti vertes nekuriancius zaidejus, kuriu dalies meistriskumas yra mazesnis, nei NCAA studentu - megeju..Europos sporto funkcionieriams su savo minusiniais projektais iki JAV sporto modelio, kuris gristas tvarumu, galimybiu aplyginimu dalyviams yra simtas metu. Nuo cia ir reiktu pradeti, kad uz ora moka Javtokams, o ne kad 30 NBA klubu vienu metu negali buti pasisamde 30 Lebron lygio zaideju, nes toks tera vienas.


NBA produktas yra ziauriai ispustas ir as nelyginu su Europa. Ok paimkim, kad ir WWE amerikoje kuri irgi kaip ir nba yra Pramoginis show. WWE geriausiai apmokamas Wrestleris yra Cena o pernai jo uzdarbis buvo 3mln/yr... Imkim NHL kuri irgi yra top3 sportas. Sydney Crosbys geriausiai apmokamas lygos zaidejas kurio alga pernai sieke.... 16.5mln/yr daug kitu saku kaip Nascar, Indy, F1 galu gale joks sportininkas tuose sportuose negali svajot apie 30mln/yr... Ka norit sakykit, bet NBA is overpaid.
2016-07-02
Atsakyti
Pvz James Andersen zaide Zalgiryje uz 250k doleriu, su dalies komentatoriu logika butu galima sakyti, kad Zalgiris ta sezona galejo nusamdyti net 10 James Andersen lygio zaideju uz 2.5mln, lengvai laimeti Eurolyga ir dar sumazinti skolas.
2016-07-02
+16
Atsakyti
To gia sou
Gerai kad pakėlė. Pažiūrėk kiek futbolo žaidėjai gauna o karjera tokios pat trukmės...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
-9
Atsakyti
As
Kažkoks absurdas, suprantu, kad galima dabar daugiau moketi, bet ne jam tokius pinigus. Tokias sutartis turėtų sudarinėti super žvaigždės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
+3
Atsakyti
visiškas debilzmas yra tas algų kepurės pakelimas. Ir taip pinigai buvo kosminiai, o dabar tai tiesiod vienas didelis debilizmas.

Dar galima būtų bent iš dalies pateisint , kai kontraktus tokius dautų žvaigždės, o dabar, visokie lavoniai mozgovai, conley ir panašūs pingvinai pasirašo nežmoniškom sumom.

Jei prieš tai NBA vadinimas cirku buvo tik bajeris, tai nuo šiol galima drąsiai vadint cirku ir būsi teisus.

Visiškas kosmosas.
2016-07-02
-3
Atsakyti
RyuzakiAs irgi manau, kad kaip greitai issipute tas algu burbulas taip ir sprogs greitai. Visu pirma sportininkai apskritai visu saku gauna zymiai daugiau nei yra verti. Ir nereikia pezet, kad ten Lebronas, Ronaldo, Messi ir t.t. uzdirba daug nes neva sukuria kazkokias tai "darbo vietas" kinijos siuvykloje. Pats Lebronas ir kiti darbo vietu nesukuria, jas kuria Nike ir kitos firmos kurios savo darbuotojams moka po 1.5$/h. 150mln/5yr starui? Blemba cia ir super mega giga lygos starui su kaupu. 30mln/yr? Nu sorry, bet 10mln/yr ir tai uztektu ivertinus, kad yra darbu daug produktyvesniu, bet net 2mln/yr neuzdirba. Tarkim auksciausios kvalifikacijos smegenu chirurgai.Taip, galima sakyt, kad klubai uzdirba nuo zaideju, taip tiesa, bet vistiek tai burbulas, o burbulas todel, kad yra debilu mokanciu 10.000$ uz vieta 1-3 eilese... Zodziu algos nenormalios, o Lebronas nekazka tokio super ir daro, kad tokia alga gaut, tiesiog zaidzia krepsini...


NBA yra tvari sistema, ka uzdirba, ta ir dalinasi zaidejai/klubai, o tai yra visiska burbulo priesingybe. Apeliuoti, kad jie nekuria produkto, tai yra kvailyste zinant, kad milijardai mokami uz TV teises, kai arenos renka po keliolika tukstanciu ziurovu. Juk niekas per prievarta nevercia pirkti bilietu, televizijos ir yra ivertinusios situacija, isleistus pinigus pasiema is perkanciuju reklamos laika. Netapatink nesaziningu vergvaldziu gamintoju su NBA, cia jau atskira sneka.

NBA zaidejas ir futbolininkas is Europos, tai yra visiski skirtingi dalykai, Europoje jokiame profesonalu sporte nera tvarumo,nes gyvenama i skola, atsiranda kazkokie interesai is salies arba salies lygoje yra 1-2 klubai, kurie turi visas lygos pajamas (Bundeslyga, Primera). Pvz Premiership TV pajamos, auditorija dar didesnes uz NBA, bet jie visumoje varo i didziuli minusa, net neuztenka milijardu.. Krepsinis Europoje tuo labiau, amoralus, pas mus ji finansuoja politiniai interesai, turciai, miestai,kai del keliolikos turciu kencia miesto interesas, bet cia norma skaitosi islaikyti vertes nekuriancius zaidejus, kuriu dalies meistriskumas yra mazesnis, nei NCAA studentu - megeju..

Europos sporto funkcionieriams su savo minusiniais projektais iki JAV sporto modelio, kuris gristas tvarumu, galimybiu aplyginimu dalyviams yra simtas metu. Nuo cia ir reiktu pradeti, kad uz ora moka Javtokams, o ne kad 30 NBA klubu vienu metu negali buti pasisamde 30 Lebron lygio zaideju, nes toks tera vienas.
2016-07-02
-15
Atsakyti
klubai turi simtamilijonini PELNA. Kas atnesa jiems tokius pinigus? Atsakymas: TIK ZAIDEJAI. Juk zmones ateina ne i sokejas paziureti pertraukeliu metu, o i zaidziancius krepsininkus. Klubai privalo savo pinigais dalintis su zaidejais, nematau priezasciu kodel butu kitaip?
2016-07-02
+4
Atsakyti
djgaffer
Pamatysim ir didesnių sutarčių,teks jau priprasti.Čia tik klausimas,ar atitinka toks kontraktas kainos ir kokybės santykį.Ar Conley vertas tokios sutarties,parodys laikas,bet kai klubai gali sau leisti mokėti tokius pinigus,tai jau nestebina šitokio dydžio kontraktai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
-3
Atsakyti
:D
Pinigai nesveiki, o COnley nuvertint irgi nereikia, realiai jis praeita sezona vienas is geriausiu lygos PG, puikiai valdo komanda.
2016-07-02
+4
Atsakyti
amare
Čia reiktų pasakyti, kad tai didžiausias kontraktas, o ne gaunami pinigai per metus. Pagal kontraktą Jordan'o 33 mln jis aplanks tik 20-21metais. Bet iki to bus daug didesniu kontraktų.
2016-07-02
+1
Atsakyti
Kaip ir visi "sneketojai" garsiai kalbejo kad liks tik jei bus konkurencinga sudetis. Sudetyje kol kas nieko naujo, niekas neaisku, bet va prasom pinigu ponas... ir kazi ar liks ten kazkaip labai pasistiprint.

Tokiu pinigu atsisakyti sunku, bet su tiek galima 5 gyvenimus nugyvent... Nu zodz eilinis....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
+2
Atsakyti
To nba
Messi uzdirba daugiau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-02
-4
Atsakyti
As irgi manau, kad kaip greitai issipute tas algu burbulas taip ir sprogs greitai. Visu pirma sportininkai apskritai visu saku gauna zymiai daugiau nei yra verti. Ir nereikia pezet, kad ten Lebronas, Ronaldo, Messi ir t.t. uzdirba daug nes neva sukuria kazkokias tai "darbo vietas" kinijos siuvykloje. Pats Lebronas ir kiti darbo vietu nesukuria, jas kuria Nike ir kitos firmos kurios savo darbuotojams moka po 1.5$/h. 150mln/5yr starui? Blemba cia ir super mega giga lygos starui su kaupu. 30mln/yr? Nu sorry, bet 10mln/yr ir tai uztektu ivertinus, kad yra darbu daug produktyvesniu, bet net 2mln/yr neuzdirba. Tarkim auksciausios kvalifikacijos smegenu chirurgai.

Taip, galima sakyt, kad klubai uzdirba nuo zaideju, taip tiesa, bet vistiek tai burbulas, o burbulas todel, kad yra debilu mokanciu 10.000$ uz vieta 1-3 eilese... Zodziu algos nenormalios, o Lebronas nekazka tokio super ir daro, kad tokia alga gaut, tiesiog zaidzia krepsini...
2016-07-02
-3
Atsakyti
Metalinis Varputis - Saitama
Kas per cudai toj nba darosi mozgovas gaus 13 mln persezoną??? Nu conley geras gynyboje bet kad tokius pinigus mokėti???
2016-07-02
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 27

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.