Pirmasis „Nets“ bandymas atsinaujinti sugriuvo vos prasidėjęs

2016-07-11 15:08
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Naujasis Bruklino „Nets“ generalinis vadybininkas Seanas Marksas paruošė agresyvų planą, kaip galėtų įsigyti du perspektyvius 24 metų gynėjus, tačiau jo planas greitai žlugo.

„Nets“ pasirašė ketverių metų 75 mln. JAV dolerių sutartį su Allenu Crabbe'u ir tokios pat trukmės 50 mln. JAV dolerių kontraktą su Tyleriu Johnsonu, tačiau abu šie žaidėjai Bruklino komandai kitą sezoną neatstovaus. To priežastis – jie abu buvo apriboti laisvieji agentai ir buvusios jų komandos nusprendė juos išsaugoti.

Taip Crabbe'as liks Portlando „Trail Blazers“, o Johnsonas – Majamio „Heat“.

„Nets“ Crabbe'ui buvo numatę vietą starto penkete, o Johnsonui – antrojo įžaidėjo rolę. Vietoje to Bruklino komandai teko pasitenkinti Greivisu Vasquezu.

„Nets“ situaciją sunkina tai, kad iki pat 2019 metų jie neturės savų šaukimų NBA naujokų biržoje. Kitais metais Bruklino klubas pirmojo rato šaukimais apsikeis su Bostono „Celtics“, o 2018 metais apskritai jiems atiduos šaukimą mainais nebegaudami nieko.

„Nets“ šią vasarą sudarė sutartis su Jeremy Linu, Trevoru Bookeriu ir Justinu Hamiltonu, tačiau akivaizdu, kad norint sugrįžti bent į atkrintamąsias, šiai komandai reikės naujo plano.



Komentarai:

spectre chubby
Duncanas baige karjera!!!
2016-07-11
+3
Atsakyti
amare
Motiejūną jie gaus pasiūlydami apie 8-12 mln į metus nebent, nes Houstonas turi pakankamai pinigų, kad jį išlaikytų prie mažesnių pasiūlimų.
2016-07-11
-5
Atsakyti
2x2
https://www.basketnews.lt/news-99359-kvi...

GERAS TURNYRAS ARTEJA!! VAROM DALYVAUT!
2016-07-11
-4
Atsakyti
LT
Butent twitter'i daug kalbama, kad Nets ir toliau apribotus agentus bandys imti, o sitiems atkritus DMO yra vienas geresniu variantu.
2016-07-11
-3
Atsakyti
hm...
Turiu nuojauta jams Netsai DMo uz koki 15mil/y 60/4y
2016-07-11
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.