„Olympiakos“ prisiviliojo Gabrielį

2016-07-21 11:28
Nuotr.: RIA Novosti - Scanpix
Nuotr. RIA Novosti - Scanpix

Izmiro „Pinar Karšiyaka“ gretose pastaruosius dvejus metus praleidęs Kenny Gabrielis kitą sezoną greičiausiai pasitiks Graikijoje. Skelbiama, kad Gabrielis yra itin arti susitarimo šalies čempione Pirėjo „Olympiakos“ ekipa.

Anot pranešimų, pasibaigus sezonui „Olympiakos“ kandidatų sąraše sustiprinti puolėjo poziciją turėjo ir Demetrisą Nicholsą. Visgi pasiūlymus pateikus abiems žaidėjams, Pirėjo klubas greičiau susitarė su Gabrieliu.

Kaip skelbia „Eurohoops“, finansiniai kontrakto aspektai, kurie prieš kurį laiką stabdė 27-erių metų Gabrielį jau yra išspręsti ir dabar abiems pusėms liko tik suraityti parašus ant sutarties.

Gabrielis ir „Olympiakos“ susitars dėl dvejų metų trukmės sutarties. Klubas pasiliko teisę 2017 metų vasarą atsisakyti krepšininko paslaugų. 

Praėjusį sezoną Eurolygoje Gabrielis vidutiniškai rinko po 9,7 taško, atkovojo po 4,6 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

...
Eikit jus sikt su savo tais lietuvinimais... Gabrielis...
2016-07-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.