Komentarai:

Butkevičius sąžiningai gynėsi prieš Dončičių, ir žvaigždei teisėjai padovanojo daugiau 2+1 nei jis nusipelnė. Vėlgi patys Bnews anksčiau yra kalbėję apie tai kaip vėliau olimpiadoj ispanai nors ir pralošė, bet sėkmingai pritaikė box and one gynybą, kai vienas smaugia Dončičių, o kiti 4 aplink baudos aikštelę plečiasi ir traukiasi... Tas vienas pajėgiausias užduočiai pas mus ko gero buvo Sedekerskis, kurį neabejotinai reikėjo paimt bent kaip 11 ar 12 žaidėją, kaip kažkas išsireiškė - net jei jis ir nespėjo perprast...sistemos taip sakant, bet čia smulkmė, kaip kažkas sakė - tokį kūną gali nors ir siuntinėt reklamuot rėmėjų produktų, nelošt su juo prieš kitas komandas, bet tau vis tiek jo reikia toms lemiamoms rungtynėms su SLO. Ne Masiulio, kurį ten Prepeličius užatakavo ir gal net ne Kuzios (jeigu jau jo nusprendė neišleist, nors lyg ir padoriai žaidė atrankoj), o Tado. Nors Butkevičius mldc reik pasakyt tose rungtynėse ir pats gerai pasistengė puolime nelikt skolingas žvaigždei, bet aišku neužteko, kaip ir slovėnams nebūtų užtekę - vis tik su natūralizuotu amerikiečiu jie turėjo +18, o laimėjo gal apie 10. EČ-2017 irgi jei ne Randolfas, tai irgi būtų pasikrovę nuo latvių playoff'uose ir tiek žinių - nieks nešnekėtų, simpatuliai mat atsirado Europoj, iš principo lai eina jie n* jei atvirai.
2022-06-23
+10
Atsakyti
Aha
Tai kaip ji uzdengsi jeigu jis pirmiausia visus lenkia krepsinio IQ,kaip baltaodis neturi ten tos dideles sprogstamosios jegos,suolio labai greitu koju budingu juodaodziams,bet pirmiausia jis visus lenkia krepsinio protu!
2022-06-23
+2
Atsakyti
Koks tokio klausimo tikslas? PX ar galima sustabdyti Luką, ar ne. Ar galima sustabdyti komandą? Ir atsakymas čia vienareišmis - taip, buvo galima sustabdyti komandą. Ar Luka pasaulio čempionas? NBA? Europos čempionas, tik pasižiūrėkit finalo varžybas, ar dėl Lukos tapo čempionais (atsakymas ne, ne dėl jo). Super talentingas ir fantastiškas žaidėjas - niekas kitaip ir nesako (ar bent neturėtų sakyti). Bet, kiek žinau, iki šiol laimėdavo komandos.
2022-06-23
-3
Atsakyti
belekas
Pritariu stepui. Doncicius kaip ir stepo politine karjera. Belekas.
2022-06-23
+15
Atsakyti
eee
Nesustabdomų nėra. Kaip visi bijojo Novitzkio 2003 - MŽukas paėmė ir sustabdė, nors niekad nebuvo NBA lygio žaidėjas, NBA juo nesidomėjo. Ne argumentas kad NBA renka po 30 taškų, renka tokioj komandoj kur daugiau nėra kam žaisti ir visas žaidimas eina per jį, būtų koks Durantas šalia, būtų kita istorija.
2022-06-23
+3
Atsakyti
Ryto fanas visada
Luka mano #1 žaidėjas pries kuri lietuva zaide .Luka forever
2022-06-23
+5
Atsakyti
Ryto fanas visada
Pritariu tikrai jis yra nesustabdomas... . gerti. Juokauju talento nepragersi
2022-06-23
+2
Atsakyti
Balys
Sutinku su Stepu, playoffuose Luką gynė Bridges'as (buvo nominuotas į metų geriausią gynėją), gynė GSW Wigginsas su Greenu, niekas nesustabdė - vistiek rinko po 32 taškus.
2022-06-23
+9
Atsakyti
l0l
100% pritariu Stepui
2022-06-23
+3
Atsakyti
BPN
Aš pritarčiau nuomonei, kad ir treneris ir žaidėjai sustabdytų Luką, jeigu teisėjai taisykles traktuotų taip, kaip visiems žaidėjams.
2022-06-23
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.