Komentarai:

Nuospauda
akivaizdu kad Vysniukui dar likusi nuoskauda uz Motiejuno ismesta ryto maike von is namu. Todel toks ir kategoriskas, nes sumale su zememis jo palaikoma kluba :-D Apgailetini ekspertai. Eitu geriau kuom nors kitu uzsiimti.
2019-12-13
-4
Atsakyti
gthyh
Panasu, kad Rytutis paprasciausiai nemegsta Donato.
2019-12-12
Atsakyti
NO PLEASE
Sito zaidejo linkeciau tik savo didziausiam priesui. Zaidejas kuris net nesugeba baudu imest, o isivaziduoja esantis metikas ir trinasi prie tritaskio linijos. Lietuviskas Bargani, Please nekvieskit jus sito cancer\'io, visiskai minusinis zaidejas, bjauriuosi jo zaidimu visada kai tenka matyti, tikrai piktina kad tiek fanboy jis IKI SIOL dar turi.
2019-12-12
+1
Atsakyti
Fpiz-2
Truputi keistoka, kad Rytis pernai mate Gebena 12-uke, o dabar nemato Motiejuno. Aisku, situacijos skirtingos. Tada nebuvo Gudaicio, Adomaitis Sabui PF pozicija dave, ka as visiskai uzskaitau (ypac prisimines, kaip per pirmasias kontrolines su ispanais, - Hernangomezas musu jaunaji Masiuli suvalge. Ar butu suvalges Saba? - bybi!) bet... panasu, kad Adomaitis uzdraude savo talentingiems aukstaugiams mesti tritaskius, nors ir snekejo apie tai, kad nelengva surast jiems abiems vietos aiksteleje - ir sito as neuzskaitau. Ir kurgi Maskoliunas desis? Jis paliubomu tures statyt Saba PF - jis yra pakankamai vikrus, uzkelia verte siai kolkas skurdokai pozicijai, leisdamas pasireiksti kitiems centrams, kas siuo metu yra Lietuvos koziris, kuri noretusi isnaudoti . Siaip Donato butinybes nera, jei visi 3 (Sabas, JV, Gudaitis) bus sveiki ir pasiruose. O Motiejunui, norint galvot apie patekima i rinktine birzeli, tai itariu kad tiesiog privaloma atvykt i EC atrankines.
2019-12-12
+5
Atsakyti
O kas geriau?
O tai ką geriau matot vietoj jo?? Bendžių? Echodą? Birutį??? Tai juk dar prastesni. Ar tą patį Kuzią? Tas tuoj iki NKL nusiris lygio. Motiejus bent Kinijoj žaidžia. Niekas nesako, kad Motiejūnas bo 25 minutes turi gauti laiko ar į startą varyti. Šiaip jau Sabas su JV prastai atrodė kartu aikštėj. Dar kvailiau atrodo argumentus "Su JV, Sabu ir Gudaičiu nematau"... O tai be jų yra Motiejūnas? Kodėl? Ar čia norit pasakyti, kad JV, Sabui ir Gudaičiui nesant, Motiejūną kokiu paskutiniu aukštu paimsim, nes daugiau nebus kam. Beje, Gudaičio nebuvo čempionate. Kas sako, kad jie visi trys bus per atranką, ar olimpines? Jau
2019-12-12
+9
Atsakyti
Che che.....
Rinktines stovyklos yra skirtos tam,kad issiaiskintu tinkamas zaidejas ar ne. Ne piemenu darbas spersti tokius klausimus. Man idomu, kieno uzsakymu pradeta sita vieno zaidejo "tinkamumo" kampanija?
2019-12-12
+6
Atsakyti
Donce
Reikia aisku, nes gudaitis traumu maisas yra. O uz jankunus, maciulius, seibucius jis geresnis ir taio.
2019-12-12
-2
Atsakyti
Vienareiksmiskai
NE.
2019-12-12
-2
Atsakyti
x
Jei treneris tiki, kad Sabonis su Valančiūnu kartu negali žaist, tuomet kam išvis trečias C reikalingas? Motiejūnas tritaškius bent jau 30% meta... Gudaitis be to metus laiko jau krepšinio realiai nežaidęs, vis traumuotas, siūlau dar Donato nenurašinėti anksčiau laiko.
2019-12-12
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.