Kuriozinė techninė pražanga: „Jazz“ žvaigždė prašė pertraukėlės, nors jos nebeturėjo (1)

Mače tarp „Clippers“ ir „Jazz“ likus 10 sek. Donovanas Mitchellas bandė iš už galinės linijos išsimesti kamuolį, bet galiausiai nutarė paprašyti minutės pertraukėlės. Visgi „Jazz“ likusių pertraukėlių nebeturėjo, todėl komandai buvo skirta techninė pražanga.

Nerimas „Jazz“: Inglesas patyrė šiurpią traumą

Jutos „Jazz“ ekipos nuotaikas apkartino ne tik pralaimėjimas, bet ir veterano trauma.

Jutos komanda verčiasi be traumuotų lyderių Donovano Mitchello ir Rudy Goberto bei COVID-19 protokole esančio vyriausiojo trenerio Quinno Snyderio. Dabar ant suolo turės prisėsti ir Joe Inglesas.

Inglesas mače su „Timberwolves“ veržėsi link krepšio, o jam sutrukdyti bandė Jordanas McLaughlinas. Puolėjas nesėkmingai pastatė kojas, suklupo ant žemės ir sugriebęs kelį raitėsi iš skausmo.

Gobertas pataikė įspūdingą metimą iš kitos aikštės pusės

Tiksint paskutinei antrojo kėlinio sekundei gynyboje kamuolį atkovojęs Rudy Gobertas šveitė kamuolį per visą aikštę. Įspūdingas metimas įkrito, tačiau jis nebuvo įskaitytas, nes žaidėjas kamuolį dar lietė pasibaigus laikui.

Istorinis momentas: NBA rungtynėse pirmą kartą žaidė du iš Filipinų kilę žaidėjai (2)

Pirmąkart NBA istorijoje vieneriose rungtynėse ant parketo išbėgo du krepšininkai, kurie yra kilę iš Filipinų. Tai – Jutos „Jazz“ gynėjas Jordanas Clarksonas ir pirmąjį sezoną lygoje žaidžiantis Jalenas Greenas. Mačą 122:91 užtikrintai laimėjo Clarksono ekipa.

„Jazz“ lėktuvas keliaudamas susidūrė su paukščių būriu (6)

Jutos „Jazz“ klubas buvo per plauką nuo katastrofos – jų komandą skraidinęs lėktuvas vos pakilęs susidūrė su paukščių būriu, dėl ko užsidegė variklis.

Laimei, katastrofos išvengti pavyko – smarkiai apgadintas lėktuvas apsisuko ir grįžo į oro uostą.

Po incidento „Jazz“ žaidėjai neslėpė išgąsčio ir socialiniuose tinkluose dalinosi savo emocijomis.

Emocijų nevaldžiusiam Gobertui rungtynės truko 3 minutes

Pagrindinio Jutos „Jazz“ vidurio puolėjo Rudy Goberto rungtynės su Hjustono „Rockets“ truko vos 2 minutes ir 47 sekundes.

Iš pradžių prancūzas buvo nubaustas pražanga puolime prieš Jamesą Hardeną, o eidamas link atsarginių žaidėjų suolo aukštaūgis ranka nubloškė ant sekretoriato stalo buvusius daiktus.

Už tai jam buvo skirta techninė ir diskvalifikacinė pražangos. Gobertas šį sezoną pelno po 15,5 taško ir atkovoja po 12,8 kamuolio.