Ignas Vaitkus – naujasis „Nevėžio“ kapitonas

30-metis Ignas Vaitkus kapitono pareigas buvo gavęs ir praėjusį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandoje.

Keturiolikmetis tapo jauniausiu LKL krepšininku, pelniusiu taškus (3)

Likus kiek daugiau nei minutei iki rungtynių pabaigos Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ žaidėjas Avtandilas Bakhtadze buvo išleistas ant parketo, pasižymėjo dviem dvitaškiais ir dviejų, surinko 4 taškus ir būdamas 14-os metų, 6 mėnesių bei 30 dienų, tapo jauniausiu visų laikų LKL krepšininku, pelniusiu taškus.

Pirmąjį rekordą kartvelas pasiekė praėjusių metų spalio 30-ąją, kuomet tapo jauniausiu žaidėju LKL istorijoje (14 metų ir 1 mėnesis), aplenkdamas Edviną Šeškų. Pirmųjų jaunojo „Nevėžio-Optibet“ talento taškų reikėjo laukti beveik pusmetį.

17-mečio Pauliaus Murausko karjeros mačas LKL (2)

Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komandoje dvikovoje su „Šiauliais“ išsiskyrė jaunasis talentas Paulius Murauskas, surinkęs 23 taškus (4/5 dvit., 4/9 trit., 3/4 baudų). Tai – geriausios 17-mečio rungtynės per jo trumpą karjerą LKL.

Jis per 24 minutes taip pat atkovojo 5 kamuolius ir surinko 21 naudingumo balą.

Muzikinėje dvikovoje draugo vardo neprisiminęs Kiltinavičius: „Baisiai gėda“ (1)

Jau įsibėgėjusioje „Dainų testo“ rubrikoje susikovė dar vienos komandos atstovai.

LKL TV muzikiniame epizode šįkart įvyko trenerio ir jo auklėtinio dvikovą. Tai – Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ strategas Marius Kiltinavičius ir šios ekipos įžaidėjas Vaidas Kariniauskas, sezono pradžioje tapęs viena pagrindinių sėkmingo kėdainiečių žaidimo priežasčių.