Jonaviečių Q&A: ką rinktųsi Šeškus – Marčiulionį ar Jasikevičių?

Kurį legendinį Šarūną savo komandoje norėtų turėti Virginijus Šeškus? Kokioje srityje labiausiai patobulėti norėtų Tauras Jogėla? Kokį vaidmenį skirtingose komandose pasirinktų Edvinas Šeškus?

Atsakymai į šiuos klausimus bei kitus – LKL TV Q&A rubrikoje.

Jonavos sirgalių žinutė komandai: „Jūs esate mūsų čempionai“ (1)

Jonavos „CBet“ sugrįžo į namų areną po skambiai iškovoto Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) sidabro. Prieš pirmąsias rungtynes po tiltulo – vietinių sirgalių žinutė: „Ačiū už kovą! Jūs esate mūsų čempionai!“

Po pirmos pergalės – šlapias: jonaviečiai pasveikino Paulių Malašauską

Jonavos „CBet“ 87:75 įveikė Klaipėdos „Neptūną“ ir taip pasveikino pirmąsyk vyriausiuoju treneriu buvusį Paulių Malašauską.

Asistentas Malašauskas stojo prie ekipos vairo, nes į uostamiestį neišvyko sunegalavęs Virginijus Šeškus.

Jonavoje pritapęs Lecomte'as: apie Belgijos rinktinę ir žymius buvusius komandos draugus

Jonavos „CBet“ legionierius Emmanuelis Lecomte'as papasakojo apie savo karjeros vingius.

Belgas kalbėjo apie pradžią krepšinyje, gerus draugus Jonathaną Motley ir Tonye Jekiri, jonaviečių galimybes Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir patirtį šalies rinktinėje.

Tėvas ir sūnus: kiek apie vienas kitą žino Šeškai?

LKL TV sirgalius naujajame sezone pasitinka su atsinaujinusiomis rubrikomis. Viena jų ­– „Ar gerai mane pažįsti“. Šioje rubrikoje įvairių komandų atstovai išmėgins savo jėgas žinių apie vienas kitą dvikovoje.

Pirmaisiais naujosios rubrikos svečiais tapo Jonavos „CBet“ atstovaujantys Šeškai – Virginijus ir Edvinas.

Tėvo ir sūnaus duetas aiškinosi, kurią komandą V. Šeškaus treniruojama Prienų ekipa įveikė iškovodama savo pirmąjį bronzos medalį ir kokia amerikietiškų veiksmo filmų žvaigždė gimė tą pačią dieną kaip ir E. Šeškus.