Kazanėje dominavęs CSKA serbas – Eurolygos turo MVP

Maskvos CSKA centras Nikola Milutinovas pripažintas Eurolygos 23 turo MVP.

Serbas mače su Kazanės UNIKS pelnė 17 taškų (6/7 dvit., 5/8 baudų), atkovojo 7 ir prarado 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, blokavo du metimus, kartą prasižengė ir surinko 28 naudingumo balus.

Maskvoje siautėjęs Willas Clyburnas – Eurolygos turo MVP

Willas Clyburnas pergalingoje Eurolygos dvikovoje su Pirėjo „Olympiakos“ pelnė 29 taškus (6/8 dvit, 3/8 trit., 8/8 baud.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 7 pražangas ir surinko 32 naudingumo balus.

Antrosios Eurolygos atkrintamųjų savaitės MVP – Willas Clyburnas

Trečiosiose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse prieš Stambulo „Fenerbahče“, kurios pasibaigė Maskvos CSKA pergale, Clyburnas pelnė 34 taškus ir pagerino savo karjeros rezultatyvumo rekordą, o Rusijos klubas žengė į finalo ketvertą.

Sprendimą su CSKA radęs Mike'as Jamesas pasirodė treniruotėje

Sprendimą su Maskvos CSKA klubu radęs Mike'as Jamesas po suspendavimo grįžo į treniruotes. Gynėjas dėl atskyrimo nuo komandos praleido praėjusią Eurolygos dvigubą savaitę, o sugrįžti ant parketo gali pirmadienio mače VTB Vieningoje lygoje su Zeliona Guros „Enea Zastal“.

Ketvirtadienį CSKA Eurolygos išvykos mače žais su Valensijos „Basket“.

Jamesas treniruotę Vitorijoje atliko su striuke

Šiuo metu Vitorijoje yra 3 laipsniai šalčio, o Maskvos CSKA žvaigždė Mike'as Jamesas treniruotę atliko su striuke, po kurios savo tviteryje juokavo, kad „Fernando Buesa“ arenoje yra dar šalčiau nei lauke.