„Raptors“ vedliui lūžo pirštas po komandos draugo spyrio

Scottie Barnesas patyrė vidurinio piršto lūžį, kai komandos draugas įspyrė koja.

Įspūdingas kartvelo metimas nusisukus nuo krepšio

Toronto „Raptors“ atstovaujantis kartvelas Sandro Mamukelašvili per pamėtymą pataikė įspūdingą metimą nusisukus nuo krepšio iš kitos aikštės pusės.

„Raptors“ krepšininkai susikivirčijo per apšilimą

Toronto „Raptors“ krepšininkai Thaddeusas Youngas ir Scottie Barnesas susikivirčijo per apšilimą. Juos ramino komandos draugai.

Toronte nušvilptas Dragičius tildė publiką

Sezono pradžioje Toronto „Raptors“ gretose žaidęs Goranas Dragičius į šį miestą grįžo kaip Bruklino „Nets“ narys bei sulaukė sirgalių švilpimo. Slovėnas juos tildė metimais, iš viso pelnė 10 taškų, bet „Nets“ pralaimėjo 108:109.

„Raptors“ rungtynėse apsilankęs JV sutiktas plojimais atsistojus (12)

Jonas Valančiūnas nebėra Toronto „Raptors“ narys, bet tai nereiškia, kad jam nustojo rūpėti ši komanda. Būtent tai jis pademonstravo pirmosiose „Raptors“ atkrintamųjų rungtynėse su Orlando „Magic“.

Pirmajame kėlinyje pasirodęs arenoje, odinę striukę vilkėjęs lietuvis sukėlė tikrą emocijų audrą tarp Toronto ekipos sirgalių. Arčiausiai JV buvę fanai jį pasitiko plojimais atsistoję.

Tarp pirmojo ir antrojo kėlinio davęs interviu vietos televizijai, Valančiūnas sakė jaučiąs pernelyg didelį palaikymą savo buvusiems komandos draugams, kad neateitų pasižiūrėti jų iš arti.

„Šie vaikinai ne vienus metus buvo mano šeima, mes daug ką patyrėme kartu. Man svarbu būti čia ir juos palaikyti. Taip pat ir pasižiūrėti krepšinio rungtynes – man juk patinka krepšinis“, – sakė JV.

„Raptors“ apžvalgininkas neigia gandus apie ilgesnę nei skelbta JV reabilitaciją

LNK žinios pirmadienį vakare paskelbė, kad Jono Valančiūno reabilitacija po kairiojo delno operacijos užtruks ilgiau nei skelbta iš pradžių. Esą vietoje 6-8 savaičių ji gali trukti iki trijų mėnesių. Visgi tokias žinias paneigė Toronto „Raptors“ komandą iš arti stebintis žurnalistas Joshas Lewenbergas.

„Pirmą kartą tai girdžiu ir, kiek žinau, tai yra melas. Ką tik mačiau JV aikštėje su komanda. Ant jo rankos yra nedidelis įtvaras po to, kai praėjusią savaitę buvo nuimtas gipsas“, – „Twitter“ rašė Lewenbergas.

Valančiūnui gruodžio 12-ąją buvo atlikta operacija ir po jos planuota, kad įtvarą reikės nešioti apie 4 savaites, o po to bus nustatyta, kiek truks likusi reabilitacija. Ji neturėtų užtrukti ilgiau nei dar 4 savaites.