Dončičių apžaidęs Westbrookas įžūliai rėkė komandos draugams: „Žaiskit prieš jį“ (1)

Los Andželo „Clippers“ 107:88 triuškino Dalaso „Mavericks“, o nugalėtojų gynėjas Russelas Westbrookas, pelnęs taškus prieš Luka Dončičių, turėjo patarimą komandos draugams.

Po šio epizodo Dončičius buvo pasodintas ant suolo.

Kopėčios nereikalingos: kaip Marjanovičius Dalase lanką taisė

Dalaso „Mavericks“ ir Filadelfijos „76ers“ komandų susitikime užfiksuotas komiškas įvykis.

Pirmajame kėlinyje Luka Dončičius pataikė tritaškį, bet pastebėjo, kad lankas yra kiek pasviręs. Arbitrai sustabdė žaidimą, o „Mavs“ 224 cm ūgio bokštas Bobanas Marjanovičius pabandė savo taisymo metodą.

Kamuolį į tribūnas spyręs Porzingis turėjo išeiti į rūbinę

Kamuolį į tribūnas spyręs latvis Kristaps Porzingis užsidirbo techninę pražangą bei rungtynių teisėjo buvo išsiųstas į rūbinę. Porzingis pelnė 9 taškus, o jo ginama „Mavericks“ 92:130 neturėjo šansų prieš „Warriors“.

Po taškų su pražanga – vokiečio šūksnis Dončičiui į veidą

Nepaisant solidžios pergalės, Luka Dončičius įsivėlė į konfliktą su varžovu Mo Wagneriu.

„Magic“ pelnė du taškus su pražanga, o Wagneris ėmė šaukti į Dončičiaus veidą. Pastarasis aistringai norėjo aptarti šį epizodą.

NBA vasaros lygoje – smūgis alkūne į galvą (3)

NBA vasaros lygoje Dalaso „Mavericks“ kanadietis Eugene'as Omoruyi itin grubiai prasižengė prieš Sakramento „Kings“ puolėją Chimezie Metu, o pastarasis už tai varžovui smogė alkūne į galvą.

Omoruyi iš aikštės buvo išvarytas už nesportišką žaidimą, o iš Nigerijos kilęs Metu – už smūgį į veidą.

Šių metų vasario mėnesį Metu atsidūrė konfliktinėje situacijoje su Jonu Valančiūnu. Tada Metu po dėjimo apsikabino Valančiūną kojomis, o lietuvis jį parvertė ant parketo. Apie tai skaitykite čia.

Su specialia užduotimi į Slovėniją atvykęs „Mavs“ štabas ir Nowitzki mėgaujasi vaizdais Liublianoje (1)

Liublianoje lankosi su specialia užduotimi atvykęs Dalaso „Mavericks“ štabas su Dirku Nowitzki priešakyje. Klubo savininkas Markas Cubanas, vyr. treneris Jasonas Kiddas, generalinis direktorius Nico Harrisonas ir jo asistentas Michaelas Finley artimiausiomis dienomis Lukai Dončičiui oficialiai įteiks maksimalų penkerių metų ir 202 mln. JAV dolerių kontraktą.