Traumą patyrusią „Pacers“ žvaigždę išnešė iš aikštės

Tyrese'as Haliburtonas paslydo atlikdamas prasiveržimą ir patyrė šlaunies traumą.

Negarbingas poelgis: sugėręs dėjimą, „Pacers“ centras buvo išvarytas

Rungtynių tarp Indianos „Pacers“ ir „Golden State Warriors“ metu gynėjas Gary Paytonas pasižymėjo galingu dėjimu per „Pacers“ aukštaūgį Gogą Bitadzę.

Visgi plakatą sugėręs kartvelas neatlyžo: priėjo prie Paytono ir susilietė galvomis. Už tai aukštaūgis buvo nubaustas antrąja technine pražanga ir išvarytas.

Mačą per pratęsimą 121:117 laimėjo Indianos klubas.

Rekordinis 42 taškų Sabonio benefisas (2)

Legendinio Lietuvos krepšininko Arvydo Sabonio sūnus Domantas pamušė beveik keturiolika metų neliestą Lino Kleizos taškų rekordą.

Lietuvis per 37 minutes pelnė 42 taškus (15/18 dvit., 3/4 trit., 3/4 baud.), atkovojo 6 bei perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, 3 sykius suklydo ir dukart pažeidė taisykles.

42 taškai – daugiausiai, kiek lietuvis kada nors yra įmetęs NBA. Sabonis perspjovė sunkiai paliečiamą Kleizos 41 taško rekordą, kurį pastarasis užfiksavo dar XXI a. pirmojo dešimtmečio pabaigoje.

Lygiai prieš 16 metų – Šaro debiutas NBA lygoje

Prieš 16 metų – 2005-ųjų lapkričio 2 dieną Šarūnas Jasikevičius debiutavo NBA lygoje.
 
Šaras per 17 minučių pelnė 5 taškus (1/1 dvit., 1/4 trit.), atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius, o lietuvio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa pirmose sezono rungtynėse Orlande 90:78 įveikė „Magic“.

Į „Visų žvaigždžių“ rungtynes patekusiam Domantui – tėčio Arvydo sveikinimai (10)

Domantas Sabonis pagyrų dėl patekimo į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes sulaukė ne tik iš stipriausios pasaulio lygos ekspertų, bet ir tėčio Arvydo Sabonio.

„Labai didžiuojuosi tavimi dėl patekimo į „Visų žvaigždžių“ rungtynes! Sunkus darbas atsipirko ir tu to tikrai nusipelnei. Gerų rungtynių šiandien, susitiksime Čikagoje. Pirmyn „Pacers“!“ – kalbėjo Arvydas Sabonis.