Įsibėgėjęs LeBronas įsirėžė į teisėją, kuriam praskėlė lūpą

Antrojo kėlinio pabaigoje į greitą išpuolį bėgęs LeBronas Jamesas įsirėžė į teisėją Scottą Fosterį, kuriam praskėlė lūpą.

„Nieko tokio, viskas gerai. Tu to norėjai jau 25 metus“, – šyptelėjo ilgametis lygos teisėjas Fosteris, kai LeBronas atėjo jo atsiprašyti.

Los Andželo „Lakers“ NBA Vakarų konferencijos finalo trečiąsias serijos rungtynes pralaimėjo 108:119 prieš Denverio „Nuggets“.

 

Pirmosios pergalės džiaugsmas: žaidėjai išmaudė „Lakers“ vyr. trenerį

Los Andželo „Lakers“ vyr. treneriui Darvinui Hamui pergalė prieš Denverio „Nuggets“ buvo pirmoji karjeroje stojus prie komandos vairo. Taip pat „Lakers“ tai buvo pirmoji pergalė šį sezoną po penkių pralaimėjimų paeiliui.

Būti LeBronu: NBA vasaros lygoje – išskirtinis dėmesys žvaigždei

Nuo 2003 m. NBA veidu esantis LeBronas Jamesas iki šiol traukia didžiulį žiniasklaidos ir fanų dėmesį.

NBA vasaros lygoje užfiksuota, kaip Jamesą apsupę fotografai.

LeBronui – NBA bauda už nepadorų gestą (1)

NBA lyga paskelbė, kad LeBronui Jamesui už nederamą elgesį dvikovoje su Indianos „Pacers“ skyrė 15 tūkst. JAV dolerių baudą. Lyga nuobaudą skyrė už Jameso nepadorų gestą įmetus tritaškį rungtynių pabaigoje.

Vasaros lygoje neatlaikė „Lakers“ krepšininko avalynė

NBA vasaros lygoje neatlaikė Los Andželo „Lakers“ klube žaidžiančio Chaundee Browno avalynė. Rungtynių metu suplyšo jo „Zion 1“ sportbačiai.

Įspūdingai pasiekta „Lakers“ pergalė

Los Andželo „Lakers“ komanda NBA vasaros lygą pradėjo itin dramatiška pergale. Likus 16 sekundžių Macas McClungas rezultatą išlygino, o Austinas Reavesas likus 2,5 sek. krisdamas pataisė netaiklų komandos draugo metimą ir išplėšė pergalę.

Paviešintas video, kaip Cousinsas patyrė skaudžią traumą (4)

Vakar paaiškėjus, kad DeMarcusas Cousinsas treniruotėje patyrė kelio traumą, kiek vėliau paviešintas vaizdo įrašas, kaip tai įvyko. Los Andželo „Lakers“ priklausančiam vidurio puolėjui plyšo kryžminiai raiščiai.