„Monaco“ traukia Milano klubą per dantį dėl Mirotičiaus: „Ar čia jūsų pasikviesta žvaigždė?“ (4)

Milano „Emporio Armani“ paskelbus apie sutartį su Nikola Mirotičiumi, „Monaco“ klubas socialiniuose tinkluose pasidalino vaizdo įrašu, kaip Monako ekipos naujokas Kemba Walkeris NBA rungtynėse savo judesiais parbloškė italų prisiviliotą žvaigždę.

Brandonas Daviesas jau prisistatė Milane (2)

„Barceloną“ palikęs Brandonas Daviesas jau prisistatė Milano „Armani Exchange“ bazėje. Buvęs žalgirietis po trejų metų Katalonijoje persikėlė į Italiją ir sudarė dviejų sezonų sutartį.

„And One“ su Hinesu: Australijos klubo valdymas ir (ne)tikėtas pranešimas

Nauja „And One“ laida su Martyna Motum jau čia. Šios savaitės epizodo herojus – keturiskart Eurolygos čempionas, dukart geriausiai besiginantis žaidėjas Kyle'as Hinesas.

Amerikietis pasidalino savo planais po karjeros, tinklalaidžių patirtimi ir Brisbano „Bullets“ valdymą.

Milano klubo pergalė nulėmė Micovo tritaškis

Likus 5 sekundėms iki mačo pabaigos Vladimiras Micovas smeigė tritaškį ir išplėšė Milano „AX Armani Exchange“ ekipos pergalę 72:70 prieš Venecijos „Umana Reyer“.

Nugalėtojams Artūras Gudaitis per 6 minutes pelnė 2 taškus (1/1 dvit.), atkovojo 1 kamuolį, kartą suklydo, tris kartus prasižengė ir surinko -1 naudingumo balą.

Messina po pergalės nugriuvo sėsdamas ant kėdės (2)

„Suprantu, kad jūs esate supykę, juk mes laimėjome rungtynes“, – juokaudamas sakė Messina.

„AX Armani Exchange“ treniruotėje – Deividas Dulkys (2)

Milano „AX Armani Exchange“ pradėjo pasiruošimą sezonui, o klubo išleistame stovyklos vaizdo klipe buvo užfiksuotas Deividas Dulkys.

Milano ekipai priklausantis Artūras Gudaitis tęsia reabilitaciją po kryžminių kelio raiščių operacijos ir sportuoja individualiai.

Dulkys praėjusį sezoną atstovavo Gdynės „Arka“ ekipai ir Europos taurėje vidutiniškai rinko po 7,2 taško ir atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Retro vaizdai: Sabonio vedamo „Žalgirio“ ir „Olimpia“ kova 1987-aisiais (1)

Prieš artėjančią šios savaitės Eurolygos akistatą su Kauno „Žalgiriu“ Milano „AX Armani Exchange“ komanda apžvelgė tarpusavio mūšių istoriją. Italijos klubas pasidalijo 1987-aisiais metais vykusių FIBA Europos čempionų taurės rungtynių įrašu bei suteikė proga pasižiūrėti į abiejų klubų legendų kaktomušą.

1987-ųjų sausio 8-ąją Milano komanda savo aikštėje su kauniečiais sutvarkė 85:81, o po pusantro mėnesio Kaune šventė pergalę 100:95. Nesulaikomai žaidęs Bobas McAddo antrajame tarpusavio mače „Žalgiriui“ atseikėjo 30 taškų.

Jamesas rungtynių metu Italijos čempionate pametė dantį

Mike'as Jamesas rungtynių metu Italijoje pametė dirbtinį dantį, o tai Milano „AX Armani Exchange“ ekipai kainavo taškus.