Irvingo ir Dončičiaus sumanymas: išradingai degino rungtynių laiką (2)

Susitarę Kyrie Irvingas ir Luka Dončičius sudegino apie 20 sekundžių rungtynių laiko.

Nauji veidai „Mavs“ bazėje: Irvingas aplankė naują karjeros stotelę

Kyrie Irvingas ir Markieffas Morrisas iš Bruklino „Nets“ per mainus persikėlė į Dalaso „Mavericks“. Naujokai pirmąkart pasirodė „Mavericks“ bazėje.

 

Irvingas susižeidė apmaudžioje situacijoje

Kyrie Irvingą užspaudęs Portlando „Trail Blazers“ gynėjas Nassiras Little'as privertė „Nets“ žvaigždę prarasti kamuolio kontrolę. Kamuolys pasileido riedėti už šoninės linijos, o Irvingas ir Little'as – kautis dėl jo.

„Trail Blazers“ krepšininkas dar būdamas per kelis metrus šoko ant kamuolio ir palindo po Irvingu, kuris vos nepatyrė rimtos traumos. Little'as užgulė „Nets“ gynėjo čiurną, kuri šiek tiek pakrypo, o pakritęs Irvingas kurį laiką pragulėjo ant parketo.

Laimei, apie rimtesnę krepšininko traumą nepranešama. Irvingas tęsė rungtynes. 

Tulžį liejęs Irvingas vidury aikštės demonstratyviai patrypė „Celtics“ logotipą (10)

Dvejus metus Bostono „Celtics“ komandoje praleidęs Kyrie Irvingas nesulaukė malonaus sutikimo iš vietinių sirgalių. Bruklino „Nets“ gynėjas „TD Garden“ arenoje buvo sutiktas švilpimais ir baubimais, o pats krepšininkas per rungtynes buvo užfiksuotas demonstratyviai mindžiojantis „Celtics“ logotipą viduryje aikštės. 

Komandos draugus per pertraukėlę pasitikęs Irvingas pasistengė paeiti iki pat logotipe esančio personažo ir kelissyk patrypčiojo jį. Be keiksmažodžių ir baubimų „Nets“ krepšininkas sulaukė ir rimtesnės „Celtics“ fano atakos, kai pastarasis į jį sviedė vandens butelį.