Videogalerija

Rinktinės stovykloje – niūros nuotaikos


Prieš dvikovą su Ispanija Lietuvos krepšininkai stengiasi tikėti rusenančia viltimi, bet nuotaikos komandoje yra liūdnos
caapriuspaskutinėse reportažo sekundėse Butauto žodžiai viską pasako ;))


o taip :)
2009-09-14
+7
Atsakyti
$$$$$$$
kaip jis nesupranta kad jomantas atakuojantis gynejas gal jomantas gerai antrodytu jai zaistu tokiam penkete aisku jai ji isleis i startini penketa.

Pg Kalnietis arba Delininkaitis

SG jomantas arba LUkauskis

Sf Jasaitis arba MAciulis arba kleiza

Pf Kleiza arba K. LAvrinovicius Arba jo brolis

C javtokas arba Petravicius su salyga kad jie toliau negu baudos aikstele nebegs prie trajaku paskui mazus varzovu zaidejus nes tada po krepsiu stovi mazutis,.
2009-09-14
-3
Atsakyti
NBA
Man šios dienos rungtyniu ISPANIA-LITHUANIA rezultatas aiškus,Ispanams šios rungtynės yra žutbutinės ir jie nuo pirmų minučiu diktuos aukšta rungtynių tempa,pasaulio čempionai turi ryškiu superstaru -PAO-RUDY-NAVARRO-RICKY ir t.t. O ka turi LT rinktinė- taikluji JAVTOKA...gerai besiginanti JOMANTA...stabilu KLEIZA...greitajį MAŽUTI...dar+ BROLIAI...+BUTAUTAS.

Mane stebina visdar besitesiantys Butauto eksperimentai su Jomantu kaip įžaidėju,nors aiškiai net per draugiškas rungtynes matėsi kad tai ne jo pozicija,Jomantas nėra alia Eidsonas ir manau LT rinktinėje jo apskritai neturėjo būti, nes turim ten Kleiza su Mačiuliu,tai kam dar tas Jomantas...o ką Mažutis veikia LT rinktinėje tai man mįslė,iš kur jį atrado Butautas? kažkaip tikėjausi kad pagrindinis įžaidėjas bus Kalnietis(jo dubleriu bus Delininkaitis),bet kad Kalnas bus atsarginis ir kad rinktinėje atsidurs Mažutis tai... Jomantas žaidžia startiniam5 nors net nėra įžaidėjas???Mažutis nėra net Eurolygoje Eurocupe žaidęs ir ne tas lygis, manau prieš ši čempionata buvo padaryta per daug klaidu,juk buvo aišku kad LT rinktinėje nežais Jasikevičius,Kaukėnas, tai turėjo būti išbandyti ir kiti variantai,matosi aiškiai kad Butautas turi rinktinėje išanksto numates sau patinkančius žaidėjus kaip- broliai,Mažutis,Jomantas,nors Darjušas yra centro puolejas,bet rinktinėje žaidžia kaip sunkusis kraštas,dažnai tiesiog nespėja gynyboje paskui savo varžova,toje pozicijoje turėtu žaisti P.Jankūnas ir Kšištofas...belieka tik tikėtis kad po šio čempo abu broliai pasitrauks ir užleis savo vietas jaunimui P.Jankunui,D.Motiejunui,M.Katelynui.
2009-09-14
-6
Atsakyti
Jo tik idomu ar jis ten del zaidimo nepatenkintas ar zurnalistus jau pamates keikiasi :)
2009-09-13
-3
Atsakyti
paskutinėse reportažo sekundėse Butauto žodžiai viską pasako ;))
2009-09-13
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.