Videogalerija

„Rūdupis“ iššvaistė pranašumą LKF taurės mače


Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės III etapo varžybas pergale pradėjo Prienų „Rūdupio“ ekipa, 86:84 (28:18, 24:23, 22:23, 12:20) nugalėjusi „Šiaulius“. Po dvikovos Prienų komandos strategas Virginijus Šeškus sakė, kad šiauliečių priekinė linija šiuo metu yra pejėgesnė nei „Žalgirio“ ar „Lietuvos ryto“.
sasas
2011-01-20
-9
Atsakyti
Poison
tas Negaras pas šiaulius griežtas Weweris ar kaip jis ten :)
2011-01-19
-7
Atsakyti
saitexcezaraš džiaugiuos labai kad lkl pagaliau sulaukėme daug stiprių komandų, beabejo dar nėra tokių grandu kad pasipriešintų žalgiriui ir rytui. bet žiurint kaip kiti klubai žaidžia su lietuviais tik ir kaip jie pasiekia tas pergales tai tikrai džiugu darosi.Nėra tokių komandų kaip Žalgiris, LR jau pralošė Šiauliams. :)


visko būna gi, mūsų žalgiris irgi pralošė ukrainos komandai. bet juk būkim teisingi, žinom kad ir vėl finalas bus tarp žalgirio ir ryto. nebent būtų kokia nors labai didelė staigmenelė iš rudupio arba šiaulių arba techaso
2011-01-19
+18
Atsakyti
cezaraš džiaugiuos labai kad lkl pagaliau sulaukėme daug stiprių komandų, beabejo dar nėra tokių grandu kad pasipriešintų žalgiriui ir rytui. bet žiurint kaip kiti klubai žaidžia su lietuviais tik ir kaip jie pasiekia tas pergales tai tikrai džiugu darosi.


Nėra tokių komandų kaip Žalgiris, LR jau pralošė Šiauliams. :)
2011-01-19
-13
Atsakyti
aš džiaugiuos labai kad lkl pagaliau sulaukėme daug stiprių komandų, beabejo dar nėra tokių grandu kad pasipriešintų žalgiriui ir rytui. bet žiurint kaip kiti klubai žaidžia su lietuviais tik ir kaip jie pasiekia tas pergales tai tikrai džiugu darosi.
2011-01-19
-5
Atsakyti
BaruGa!! :)
JOOOO
2011-01-19
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.