Videogalerija

Rungtynėse prieš „Baltus“ – „Žalgirio“ aistruolių prašymas gražinti Zourosą


36 minutes kaip lygūs su lygiais kovoję Kauno „Baltai“ (1-2) nesugebėjo įveikti savo oponentų. Oliverio Kostičiaus auklėtiniai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) namuose po itin atkaklios kovos 73:91 turėjo pripažinti to paties miesto „Žalgirio“ (4-0) pranašumą.
Nu liudna kolkas. Problemu pas jus daugiau nei teigiamu dalyku.
2011-10-24
+7
Atsakyti
Palaikau tuos kurie pries trenerio atleidima. Bukumui nera ribu, pats komandai duobe kasa
2011-10-23
+4
Atsakyti
ZKRomka tuoj pats save treneriu padarys :DD


Su jo tokia psichika tikrai visko gali but :D
2011-10-23
-3
Atsakyti
zalfanas
tikrai grazinkit Zourusa, nes nenusimato net lkl auksas...
2011-10-22
-7
Atsakyti
ZK
Romka tuoj pats save treneriu padarys :DD
2011-10-22
-1
Atsakyti
to bird

ciki komentas tik viena pastabele....ne 7 geriau uz romka suprantantis o tik 7 blogiau suprantantis uz ji krepsini...is cia ir visos bedos :(
2011-10-22
+4
Atsakyti
Romka, Negi Masalskis geriau nei Zurosas? Pripažink, keistai pasielgei nuimdamas vyr. trenerį, neturėdamas kandidato su bent jau preliminaria sutartimi. Karštakošis esi. Negi manei, kad į Žalgirį bet kas puls strimgalviais, kad tik turėtų galimybę su tavimi (super žvaigžde) artimiau pabendrauti. Tokiais tempais, greitai reikės mokėti pinigėlius, kad apskritai su tavimi kažkas susitiktų... Ir vakar, vėl praleidai progą patylėti. Apsišaukei, kad Kemzūra pats nežino ko nori, kad nieko nesupranta ir panašiai... Patikėk manim, daugelis Kemzūros intelektu neabejoja ir taip šnekėdamas ant savęs pavarei. Ar ir Kazlauskas, kuris pasakė, kad su tavimi sunku bendrauti irgi durnas? Ar tau apskritai aplinkui visi durniai, korumpuoti, Zuoko kareiviai,.. Negražiai elgiesi. Taip su žmonėmis nesielgiama (nei su treneriais, nei su likusia komanda, nei su sirgaliais). Prie ko čia tas Zurosas dabar buvo? Kaip suprantu badauji? Valgyt nori? Tai kas bus kai užsimanysi į tualetą?

Ne veltui, dalis sirgalių pradeda nusisukti nuo komandos ir ieško alternatyvų (kad ir Baltus palaikyti). Mes mylim Žalgirį, nepriklausomais nuo to, kaip jam sekasi. Jis gali likti ir antras, ir trečias, bet, kad tai būtų mūsų komanda, o ne kažkoks "urodas", su neaiškia fizionomija ir vizija. Ir nebepasakok pasakų apie jokius kareivius. Daraisi nuobodus ir pernelyg lengvai nuspėjamas. Be to, visi suprantam, kad kompleksuoji nerealiai, kai šalia tavęs yra intelektualesni žmonės. Suprantama, kiekvieną rytą pradedi nuo pozavimo prieš veidrodį, grožiesi savimi, bet jau galėtum ir kitų nuomonės pasiklausti, ne tik savo pačios. Žinau, kad iki to, ko neturi neprisibelsiu, bet susirask google apie sąžinę, savikontrolę, objektyvumą, kitų nuomonę ... ir rimtai pasiskaityk. Be to, susirask google apie carą, didybės maniją, kokia yra antra žodžio narcizas reikšmė ir irgi labai gerai pasiskaityk. Galiausiai, apskritai, perskaityk ką nors rimtesnio, nei tik šie komentarai... Išsilavinimo tau labai trūksta.

Palik darbus kurių neišmanai profesionalams. Jei nepastebėjai, Lietuvoje tikrai yra dar bent 7 žmonės, išmanantys apie krepšinį geriau nei tu. Galvojai nusipirksi Kemzūrą ir mes, Žalgirio bendruomenė, tau viską atleisim? Nu ne. Dalį būtum kompensavęs, bet net tu neturi tiek pinigiukų, kad visus mus (sirgalius) nupirktum ar viską kompensuotum.

Nusileisk ant žemės. Sėsk bent trumpam į dugną (čia žinok yra perkeltinė prasmė (kas yra perkeltinė prasmė irgi gali google susirasti)) ir viskas eis tik į gerą. Patikėk, ir be tavęs yra kam treniruoti, reikšti pretenzijas, atleisti... O pradžiai, gerai išsimiegok, nes labai jau pavargęs atrodai. Gal su sveikata blogai? Pasveik, nes net toks kaip aš (pakankamai priešiškai tavo asmeniui nusiteikęs) suprantu, kad tavo pinigų dar prisireiks. Sveikatos tau, ilgų metų ir pinigų, pasisekimo tobulinantis ir atsikratyk bent vienos savo ydos (pvz. karštakošiškumo).
2011-10-22
+7
Atsakyti
Z
Nerodo video, pataisykite. Aciu :)
2011-10-22
-3
Atsakyti
Teisingai, grazinkit Zourosa
2011-10-22
+4
Atsakyti
Niekada negalvojau, jog sirgaliai prasys sugrazinti Zouros.
2011-10-22
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.