Videogalerija

Sabonio ir Valančiūno dėjimų vakarėlis Kaune


Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis galop žengė į aikštę, o NBA centrų dėjimų užkurta Lietuvos rinktinė pratęsė pergalių seriją kontrolinių rungtynių cikle. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune 76:61 (28:13, 15:16, 20:13, 13:19) nugalėjo Suomijos rinktinę. Patinka tai, ką darome? Prisijunkite prie mūsų BN+ platformos ir pasiekite daugiau unikalaus turinio: https://basketne.ws/pliusas Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose: Instagram: https://instagram.com/basketnews.lt Facebook: https://www.facebook.com/basketnews.lt BasketNews.lt e-parduotuvė: https://shop.basketnews.lt
Jonas
straksi iki peties visi ir jau Kieta lauzia Plugas. paziuresim kaip pries prancuzus graikus serbus sitas Balkis DZEI VY atrodys ir ka nuleides galva pezes po varzybu.
2022-08-10
+7
Atsakyti
Andrius
Kiekvienas Turin savo nuomonę. Šiaip iš tavo komentaro nelabai supranti krepšinį. Apie kitą žmogų taip nerašyčiau. Be to į NBA mažai kas prasibrauna. Kažin ar pats krepšinį žaisti moki kad tokius komentarus rasai.
2022-08-13
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.